Thursday, April 25, 2024
HomeHIBURANParis Hilton Sedih, Kepala Anak Jadi Bahan Lawak Netizen

Paris Hilton Sedih, Kepala Anak Jadi Bahan Lawak Netizen

IBU mana yang tidak bermuram durja melihat fizikal anak tersayang menjadi bahan ejekan dan cemuhan netizen dalam media sosial.

Itulah yang dialami selebriti popular Hollywood, Paris Hilton apabila putera sulungnya, Phoenix dikecam peminat tidak berhati perut yang mengejek dan mentertawakan saiz kepala cahaya matanya itu.

Berkongsi untaian foto anaknya dalam Instagram, Paris atau nama sebenarnya, Paris Whitney Hilton sangat berkecil hati dengan tindakan sebilangan peminat, nyata Kosmo.

“Hidup sebagai orang popular, saya tidak kisah dikecam namun menjadikan anak saya sebagai bahan ejekan, itu sangat tidak boleh diterima.

“Segala cemuhan membuatkan hati saya remuk dan tiada perkataan dapat digambarkan berapa sakitnya hati saya,” katanya menerusi satu tulisan panjang lebar dalam aplikasi X.

Menurut pelantun lagu Stars Are Blind itu lagi, dia kadang-kadang tidak mengerti dengan segelintir netizen yang sewenang-wenangnya mengkeji anak kecil yang tidak berdosa.

“Kalau saya tak kongsi gambar anak, orang cakap saya bukan ibu yang baik.

“Kalau saya kongsi gambar kepada umum, akan ada sahaja orang yang memilih untuk menjadi kecam dan pembenci.

“Phoenix adalah dunia saya dan sudah lama saya pasang impian nak jadi seorang ibu tapi apabila ini berlaku, saya sangat kecewa,” katanya lagi.

Terdahulu, Hilton berkongsi gambar-gambar Phoenix yang baru berusia 10 bulan menerusi Instagram namun segelintir pengguna media sosial mentertawakan saiz kepalanya yang dikatakan terlalu besar.

Bahkan, ada yang mendakwa anaknya itu bukan lahir daripada rahim Hilton termasuk menyatakan Phoenix bukanlah seorang bayi yang sihat atau normal hanya kerana saiz kepala yang sedikit besar berbanding fizikal bayi biasa.

Hilton berkahwin dengan usahawan yang juga merupakan seorang penulis, Carter Reum pada 2021.

Sumber: Kosmo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Lapan Jenazah Tragedi Helikopter Disembahyangkan, Diberi Penghormatan Terakhir Ikut Istiadat

0
KUALA LUMPUR: Tiada kata-kata yang dapat menggambarkan kesedihan ahli keluarga dan waris yang mengiringi perjalanan terakhir mangsa tragedi helikopter terhempas di Pangkalan Tentera Laut...

CATEGORIES