Thursday, April 25, 2024
HomeHIBURANMulut Anak Ditekup, Shakilla Khoriri Tidak Senang Tengok

Mulut Anak Ditekup, Shakilla Khoriri Tidak Senang Tengok

PETALING JAYA – Pelakon Shakilla Khoriri melahirkan rasa kurang senang apabila melihat mulut anak perempuannya, Ameena Sofia ditekup oleh anak perempuan isteri baharu bekas suaminya, Fizi Ali dalam sekeping foto perkahwinan yang tular semalam.

Sebagai seorang ibu, pemilik nama penuh Nurul Shakilla Mohd Khoriri, 34, itu sudah bertanya kepada Fizi mengenai hal tersebut namun sehingga hari ini masih tidak mendapat sebarang penjelasan.

“Sebagai seorang ibu, tidak gembira melihat foto tersebut dan saya sudah minta komen daripada Fizi tertapi masih tiada respons daripada dia.

“Sekurang-kurangnya saya dapat penjelasan mengapa mulut Ameena ditekup. Bukan nak marah sebab saya pun tahu anak saya macam mana.

“Nanti kalau cakap lebih-lebih, tuduh saya sengaja cetuskan isu. Kalau boleh jelaskan dan jangan diam sampai sekarang,” katanya kepada Kosmo! Online hari ini.

Dalam pada itu, pelakon drama Saat Kau Takluk Cinta Ini itu meleraikan persoalan ramai bahawa dia tidak mengetahui mengenai hal pernikahan Fizi dengan wanita dikenali sebagai Siti Zulaikha yang berlangsung semalam.

Katanya, Fizi hanya menyuarakan hasrat untuk mengambil dan membawa Ameena ke taman tema air.

“Sebenarnya terkejut apabila dapat tahu dia sudah bernikah tetapi saya tiada masalah kalau dia berkahwin cuma saya tidah tahu mahu jawab apa apabila orang bertanya.

“Dia pun tidak beritahu hal itu dan hanya memaklumkan mahu ambil anak sebab nak pergi taman tema air.

“Bagi saya, sebagai bapa kepada anak kami, sepatutnya berterus-terang pada sahaja,” jelasnya.

Menurut Kosmo, meskipun begitu, Shakilla sentiasa mendoakan rumah tangga Fizi yang dibina bersama isteri baharunya bahagia namun tetap menegaskan supaya tidak sesekali menyakiti Ameena.

“Saya harap sepanjang Ameena tidak akan sesekali disakiti atau rasa terasing apabila bersama Fizi dan keluarga baru sebab dia jenis akan bercerita.

“Saya okey kalau dia buat anak saya gembira tapi kalau Ameena disakiti, dia perlu berdepan dengan saya,” ujarnya.

Semalam, Fizi mengejutkan ramai apabila berkongsi berita gembira sudah selamat bernikah dengan Siti Zulaikha yang juga seorang usahawan di Pejabat Agama Islam Daerah Gombak, Selangor yang hanya dihadiri kedua-dua belah keluarga.

Sebelum ini, Fizi atau nama penuhnya Mohd Hafizudin Alimudin, 34 dan Shakilla berkahwin pada 18 Februari 2018 namun bercerai pada Disember 2021.

Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan iaitu Ameena yang kini berusia empat tahun.

Sumber: Kosmo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Sheriff ‘Menang Besar’, Penonton Puas Hati Dengan ‘Plot Twist’

0
Penulis punya banyak perkara untuk dibentang tentang Sheriff arahan Syafiq Yusof dengan sedikit atau helaian muka surat terhad dalam ulasan filem minggu ini. Setakat tulisan ini diusaikan iaitu...

CATEGORIES