Sunday, May 19, 2024
HomeLUAR NEGARAMakhluk Asing Bermata Hijau Cuba Culik Gadis Berusia 15 Tahun

Makhluk Asing Bermata Hijau Cuba Culik Gadis Berusia 15 Tahun

LIMA, Peru – Seorang gadis berusia 15 tahun di Peru mendakwa bahawa dia hampir diculik oleh makhluk asing bermata hijau, lapor akhbar Daily Star semalam.

Menurut Talia, dia diserang oleh dua entiti berpakaian perisai berwarna hitam dan bertopeng yang menyemburkan sesuatu ke arah mukanya.

Talia mendakwa bahawa makhluk asing itu mempunyai mata hijau dan memakai ‘jetpack’ yang boleh diaktifkan dengan menekan butang pada kasut but mereka.

“Saya berada di taman untuk memetik limau dan pada ketika itu, saya dapat merasakan daun kering bertiup di sekeliling. Saya kemudian melihat susuk tinggi.

“Apabila saya cuba lari, mereka menangkap dan menutup mulut saya,” katanya.

Kejadian itu berlaku ketika sebuah kampung dinamakan Haikito melaporkan beberapa insiden mengerikan didalangi beberapa ‘makhluk asing’ berketinggian 2.1 meter.

Ketua-ketua masyarakat tempatan menggambarkan makhluk yang boleh terbang itu sebagai kalis peluru.

Sementara itu, pegawai-pegawai Peru menolak dakwaan tersebut dengan mencadangkan teori bahawa serangan-serangan dialami penduduk itu sebenarnya didalangi oleh kumpulan pelombong emas haram yang memakai ‘jetpack’.

“Kumpulan itu mungkin menggunakan teknologi tertentu yang membolehkan mereka terbang,” kata seorang jurucakap kerajaan.

Sumber: Kosmo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Resit Pesanan Pizza Pelanggan Hina Islam, Polis Buka Kertas Siasatan

0
BAYAN LEPAS: Lapan individu sudah dirakam keterangan bagi membantu siasatan kes resit tempahan makanan segera dalam talian yang mempunyai ayat didakwa menghina Islam. Ketua Polis Daerah...

CATEGORIES