Sunday, May 19, 2024
HomeHIBURANJustin Timberlake Tergamak Paksa Britney Spear Gugurkan Kandungan

Justin Timberlake Tergamak Paksa Britney Spear Gugurkan Kandungan

AKAUN Instagram penyanyi juga pelakon terkenal, Justin Timberlake menjadi sasaran netizen apabila diserang gara-gara didakwa pernah memaksa bekas kekasihnya iaitu bintang pop terkenal, Britney Spears menggugurkan kandungannya.

Menurut Kosmo, rata-rata netizen mengkritik penyanyi berusia 42 tahun itu apabila melabelnya sebagai lelaki tidak bertanggungjawab dan kejam.

Bahkan, orang ramai turut menyifatkan pelantun lagu Cry Me A River itu sebagai seorang yang kejam apabila sanggup membunuh anaknya sendiri, gara-gara tidak mahu bertanggungjawab selepas menghamilkan bekas kekasihnya itu.

“Tidak sangka dia (Timberlake) seorang lelaki tidak bertanggungjawab dan kejam,” ujar seorang peminatnya.

“Luaran nampak seperti lelaki baik, ternyata di dalam dirinya tersimpan kejahatan yang sangat kejam,” kata seorang lagi netizen.

Terdahulu, Spears mengejutkan ramai pihak apabila mendedahkan pernah menggugurkan kandungannya, hasil hubungan dengan Timberlake sewaktu mereka bercinta. Pengakuan tersebut dicatatkan dalam biografi berjudul The Woman In Me.

Sumber: Kosmo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Resit Pesanan Pizza Pelanggan Hina Islam, Polis Buka Kertas Siasatan

0
BAYAN LEPAS: Lapan individu sudah dirakam keterangan bagi membantu siasatan kes resit tempahan makanan segera dalam talian yang mempunyai ayat didakwa menghina Islam. Ketua Polis Daerah...

CATEGORIES