Saturday, June 15, 2024
HomeLUAR NEGARAIsteri Dedah Suami Setuju Bayar RM1.39 Juta Setiap Kali Hamil

Isteri Dedah Suami Setuju Bayar RM1.39 Juta Setiap Kali Hamil

LONDON – Seorang wanita mendedahkan bahawa suaminya berjanji untuk membayar ‘elaun’ sebanyak AS$300,000  (RM1.39 juta) sebelum dia bersetuju untuk hamil, lapor portal berita MailOnline kelmarin.

Soudi Al Nadak, 26, dari Sussex, Britain mendirikan rumah tangga bersama suaminya, yang merupakan seorang jutawan, Jamal Al Nadak.

Mereka kini tinggal di Dubai dan sudah berkahwin selama tiga tahun.

Dalam video yang dimuat naik di akaun TikTok @soudiofarabia baru-baru ini, Soudi bercakap mengenai kehamilannya.

“Sebelum saya hamil, ini semua adalah perkara yang tidak boleh dirunding,” katanya yang merujuk kepada syarat-syarat kehamilan.

Soudi menjangkakan akan dibayar elaun setiap kali hamil serta akses penuh kepada kad kredit suaminya jika dia memerlukannya.

Dia memberitahu pengikut-pengikutnya di media sosial: “Jelas sekali, saya akan mempunyai akses penuh kepada kad suami jika berlaku kecemasan.

“Saya juga menjelaskan kepada Jamal bahawa jumlah ini adalah untuk setiap bayi. Ini bermaksud untuk seorang, ia akan menjadi AS$300,000 dan untuk dua bayi, nilainya sebanyak AS$600,000 (RM2.79 juta).”

Sumber: Kosmo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Terbuka Australia: Lee Zii Jia Hampiri Ke Pentas Final

0
KUALA LUMPUR – Perseorangan lelaki profesional negara, Lee Zii Jia hanya selangkah untuk mara ke pentas final pada Kejohanan Badminton Terbuka Australia selepas melayakkan...

CATEGORIES