Thursday, April 25, 2024
HomeHIBURANGabungan Tiga Hos GV10 Kali Ini Penuh Drama, Nampak Serabut?

Gabungan Tiga Hos GV10 Kali Ini Penuh Drama, Nampak Serabut?

MINGGU pertama All Stars Gegar Vaganza (GV10) selesai dengan pengumuman enam penyanyi yang bertanding atas tiket hot seat.

Tahniah Zamani Slam sebab mendapat undian tertinggi, ramai betul yang hendak tengok Zamani bertanding.

Bab nyanyian dan peserta, semuanya hebat! Cuma apabila masuk bab pengacara, ramai pula yang mengomel. Sebenarnya, penat tengok tiga pengacara yang mengendalikan program pertan­dingan tersebut.

Macam biasa, ada yang suka sampai melambung puji gabungan Nabil Ahmad, Jihan Muse dan Elly Mazlein yang dikatakan gamat dan menghiburkan.

Namun kem berlawanan pula menyifatkan kemunculan serentak tiga hos atas pentas sebagai sesuatu yang tidak perlu, selain didakwa nampak serabut apabila masing-masing hendak bercakap, manakala Elly pula tidak habis-habis berdrama.

Tidaklah perlu kena buang seorang daripada mereka. Kalau tak nak serabut, ada penonton bagi cadangan supaya tiga hos tersebut kurangkan penampilan serentak, maksudnya keluar bergilir-gilir secara berdua. Apapun itu hanya pendapat, terserahlah.

Sumber: Kosmo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Sheriff ‘Menang Besar’, Penonton Puas Hati Dengan ‘Plot Twist’

0
Penulis punya banyak perkara untuk dibentang tentang Sheriff arahan Syafiq Yusof dengan sedikit atau helaian muka surat terhad dalam ulasan filem minggu ini. Setakat tulisan ini diusaikan iaitu...

CATEGORIES