Thursday, April 25, 2024
HomeVIRALGabungan Kopi Dan Gaya, ZUS x HYPE Membuat Kolaborasi Sempena Ulang Tahun

Gabungan Kopi Dan Gaya, ZUS x HYPE Membuat Kolaborasi Sempena Ulang Tahun

FESYEN memenuhi cita rasa dalam perkongsian dinamik apabila HYPE, jenama pakaian yang terkenal bergabung tenaga buat kali kedua dengan rangkaian kopi teknologi Malaysia, ZUS Coffee untuk mempersembahkan “The Future Is Now”.

Berdasarkan laporan Kosmo, projek kerjasama ini untuk mentakrifkan semula gaya hidup dan fesyen, memperingati ulang tahun ke-4 ZUS Coffee.

Acara pra pelancaran rasmi telah berlangsung pada 15 November 2023 di ZUS x HYPE Pop Up Store yang terletak di Blue Atrium di Sunway Pyramid, Kuala Lumpur.

Dalam era yang dicirikan oleh kesibukan kehidupan seharian, kita sering mendapati diri kita tergesa-gesa menjalani rutin seharian, sama ada mengambil secawan kopi atau memilih pakaian dengan yakin dan mudah.

Projek “The Future Is Now” muncul sebagai mercu tanda inovasi dan kedekatan. Perkongsian ini menyerlahkan kepercayaan bersama: masa depan bukanlah sesuatu yang kita tunggu, ia sesuatu untuk dinikmati hari ini.

Kerjasama antara ZUS Coffee dan HYPE bukan sekadar gabungan kopi dan gaya; ia adalah jemputan untuk menyemai kegembiraan dan keyakinan dalam diri dalam menjalani rutin setiap hari.

Dengan membolehkan pelanggan menjimatkan masa melalui antara muka aplikasi mudah untuk pesanan kopi mereka atau dengan mudah memilih pakaian yang menentukan masa, kerjasama itu bertujuan untuk mentakrifkan semula rutin harian sebagai peluang untuk menyatakan keperibadian dan menerima masa kini.

Perkongsian itu juga membawa kelainan kepada pengalaman kopi harian dengan menggabungkan rasa yang enak dengan manis, menjadikan pengalaman menghirup secawan kopi setiap hari sebagai pengembaraan rasa.

Ia adalah peringatan bahawa keseronokan, keselesaan dan kegembiraan bukan sekadar tambahan kepada kehidupan, tetapi satu keperluan.

Kolaborasi ZUS Coffee x HYPE “The Future Is Now” ialah tempat fesyen pakaian bergerak selari dengan nadi budaya kopi.

Menurut Kosmo, kerjasama ini menampilkan barisan edisi terhad di mana estetika pakaian ikonik HYPE dilengkapkan dengan Cheese Crème Series ZUS Coffee: sebuah rasa lemak manis berkeju direka untuk dipadankan dengan sempurna dengan pakaian yang diraikannya.

Bersama-sama, jenama ini menguatkan hari-hari dengan pakaian praktikal dan bergaya serta kopi yang menyemarakkan hari.

Koleksi itu adalah untuk mereka yang mengharungi hari mencari kualiti, kemudahan, dan sentuhan tambahan yang nyaman.

Ia tentang menambah keyakinan dalam setiap langkah dan menjadikan setiap hari mencabar, bersemangat serta menyeronokkan.

Koleksi “The Future Is Now” akan tersedia di semua cawangan HYPE di seluruh Malaysia bermula dari 17 November 2023.

Ikuti perkembangan terkini dan jadilah sebahagian daripada kerjasama yang mendebarkan ini dengan mengikuti @zus.coffee dan @hype_my di media sosial. #ZUSxHYPE #TheFutureIsNow.

Sumber: Kosmo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Sheriff ‘Menang Besar’, Penonton Puas Hati Dengan ‘Plot Twist’

0
Penulis punya banyak perkara untuk dibentang tentang Sheriff arahan Syafiq Yusof dengan sedikit atau helaian muka surat terhad dalam ulasan filem minggu ini. Setakat tulisan ini diusaikan iaitu...

CATEGORIES